vrijdag 20 maart 2015

Standhouder Arts & Crafts Marquette 2015: Tineke van Hout


Atelier 10 = Tineke van Hout- de Boer.

Al jaren houd ik me bezig met tekenen, schilderen en boetseren. Hierin heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. Ook heb ik verschillende exposities gehad en doe nog regelmatig mee met kunstroutes in de omgeving.
Creatief bezig zijn is een wezenlijk onderdeel van mijn leven. Mijn schilderijen zijn heel gevarieerd; van fijn schilderen tot abstract. Ideeën en inspiratie haal ik uit de natuur en mens en dier. De structuur, het licht; het is altijd weer een uitdaging om een bepaalde spanning en sfeer weer te geven in beeld of schilderij.


Op deze creatieve beurs heb ik een paar schilderijen, maar voornamelijk keramiek staan.
Zoals: verschillende dieren, schalen en muurzakjes. Verwerkt met stof en bewerkt met engobes, oxides en glazuur tot een uniek resultaat!

Wil je meer zien? Kom langs bij de creatieve beurs Arts & Crafts Marquette in Heemskerk.
Alles is handgemaakt en dus uniek er is geen tweede van!!
Je kunt ook een afspraak maken bij mij thuis, bel even voor afspraak tel. 06 - 83109493
 
Voor meer info kijk op mijn site:
www.tinekevanhout.exto.nl
Nieuwsgierig???……;) Kom kijken op deze mooie locatie!!
 
 

Standhouder Arts & Crafts Marquette 2015: Wies van der Kolk

Wies van der Kolk maakt prachtige gehaakte knuffels, popjes en kussens. Wies en haar dochter hebben allebei het haken als hobby en samen maken ze de mooiste producten, zoals in de foto's goed is te zien.

Maar ze haken niet alleen als hobby. Met een aantal andere dames hebben zij ook een website waar ze dekens haken voor zieke kinderen. Een website die ondertussen al ruim 1500 leden heeft. Kijk op http://berendekens.jimdo.com/ voor deze prachtige site.



Tijdens de Arts & Crafts Marquette van zondag 12 april kun je met eigen ogen zien wat de dames zoal gemaakt hebben. Jij komt toch ook wel even langs?