dinsdag 31 maart 2015

Standhouder Arts & Crafts Marquette 2015: Passion for Stones

Van harte welkom bij het nieuwe Passion for Stones. Laat u blij maken met zachte lentekleuren van de Lente Collectie 2015 by Anna! Pastelkleuren, bloemen, vlinders, vogels..... in dromerige sferen.
Sieraden van zilver, goldfilled en zwaar verzilverd tin met kristallen, parels en amber..... dat wilt u niet missen!

Zachte kleuren, zachte prijsjes. Speciaal voor de Arts & Crafts Marquette van 12 april krijgt u tijdens de beurs in Marquette 20% korting bij ons!




Op www.passionforstones.nl kunt u zich vanaf nu voor de nieuwsbrief inschrijven.



Standhouder Arts & Crafts Marquette 2015: EmWe Kleur en Licht in Glas

Ik ben Marjo van der Wal-Limmen, geboren in Dirkshorn. Vanaf mijn kinderjaren ben ik bezig geweest met “iets maken”. Toen ik klein was maakte ik al figuurtjes van restjes gesmolten kaarsvet.
Nu, naast een baan met veel wetten, regels en termijnen, heb ik altijd behoefte gehad om zonder regels en begrenzingen iets te maken. Iets wat helemaal van mijzelf is. Al jarenlang ben ik bezig met andere materialen, zoals papier, klei, karton en verf. Dit bleef bij korte hobby’s. Dit breidde zich later uit met het geven van workshops aan verschillende groepen. Ook schilderijen, muurstukken, het kon niet te gek. Het bleef “fladderen” naar allemaal leuke hobbyachtige dingen. 

Het was allemaal wel leuk, maar de echte “passie” kwam toen ik glaswerk tegenkwam. Glas, zuiver en puur en kleurrijk. De uitdaging van glas heeft mij gefascineerd. Steeds weer de ontdekking hoe glas zijn eigen weg gaat is prachtig. Puur handwerk en het is genieten eerste klas. Zoals het er nu voorstaat is dit slechts een begin naar meer.
De fascinatie is zo erg, dat ik voordat ik naar mijn werk ga ’s morgens om 07.00 uur al bezig ben met mijn glaswerk.
Ik sta regelmatig op kunstmarkten en krijg dan vaak ontzettend leuke reacties. Momenteel staat er ook bij SlotHotel Igesz in Schagen een kleine expositie van mijn werk. Ik hoop dat ook een ander er van kan genieten en mijn glashangers en ringen een lach toveren op iemand zijn gezicht of een sterretje in de ogen kan geven. Dan ben ik blij.