maandag 30 maart 2015

Standhouder Arts & Crafts Marquette 2015: Jacqueline Severijnse

Tijdens deze beurs kun je bij mij een indruk krijgen hoe de producten van Stampin'Up eruit zien en wat ik er zoal mee doe. Je kunt er kaarten van maken, boekenleggers, labels en oneindig veel meer. 



Het is mogelijk om bij mij met een aantal vriendinnen of kinderen een workshop in Beverwijk of bij je thuis te volgen. Of kom eens langs in Beverwijk tijdens de 'inloopochtenden' die nog gepland gaan worden, om je nader te laten informeren en kennis te maken met de producten.

Op mijn website: www.yourstampinupconnection.nl vind je meer info over alle producten.



Standhouder Arts & Crafts Marquette 2015: Kunst van Karen

Op zondag 12 april ben ik één van de standhouders van de Arts & Crafts op Chateau Marquette.
Tijdens de beurs zal ik met enkele van mijn oudere werkstukken staan en met kinderkunst voor kinderkamers.


Kinderkunst en workshop
De kinderkunst geeft, naast dat het leuke presentjes zijn, een indruk wat er zoal tijdens workshops en lessen bij kunstvankaren gedaan kan worden. Het is gericht op kinderen. En op volwassenen die vinden dat zij niet kunnen tekenen en schilderen, maar het wel leuk vinden een keer iets zelf te maken.
Daarnaast geeft het een glimp van mijn werkwijze. Veel van mijn werken zijn gemaakt met collagetechniek. Een techniek die ik vooral de laatste jaren in mijn kunstwerken hanteer.
Het volgen van de workshop geeft de kijker dus gelijk een tipje van de sluier over hoe ik te werk ga.


  

"Oude werkstukken"
Waarom sta ik met "ouder" werk op de beurs, zult u zich afvragen.
Allereerst kom ik op het punt dat mijn zolderatelier vol komt te staan. Er kan niet veel meer bij.
De werkstukken en de kunstwerken die ik gemaakt heb, zijn echter wel leuk, creatief en kunstzinnig. Dus goed voor verkoop.
Er zitten werkstukken bij die ik tijdens mijn opleidingsjaren bij Crejat, de vrije academie te Alkmaar heb gemaakt. Werkstukken vanuit een opdracht gericht op kunststromingen of gericht op een kunstenaar. En werkstukken waarbij ik mijzelf opdrachten heb gesteld. Deze werkstukken behoren tot mijn zoektocht naar mijn eigen beeldtaal.
Veel van deze werkstukken zijn beschouwd tijdens schilderlessen die ik heb gevolgd.


Mijn nieuwste werken en mijn werkstukken "Landschappen" en mijn werkstukken met thema natuur van afgelopen jaren zullen worden tentoongesteld tijdens mijn expositie in het Witte Kerkje in Heiloo op 6 en 7 juni. En in september als ik exposeer in Gemeentehuis Beverwijk. Deze schilderijen zijn onderdeel van mijn ontdekkingstocht naar de beeldtaal, die ik nu hanteer.